Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Працівник газових мереж Максим Мармазов загинув від міни, що розірвалась на його городі Про Максима згадують колеги Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Працівник газових мереж Максим Мармазов загинув від міни, що розірвалась на його городі

Життя Максима Мармазова обірвалося у Купʼянську на Харківщині. 14 березня 2024 року він натрапив на невідомий вибухонебезпечний пристрій, пораючись на своєму городі. Дорогою до лікарні Максим помер від травм. За попередніми даними чоловік натрапив на протипіхотну міну натискної дії «Лепесток». 

За тиждень до цього російські військові під час обстрілів житлових будинків Куп’янщини відібрали життя його тещі. 

Максимові Мармазову було 44 роки. Він був працівником Куп’янської дільниці Харківської філії «Газмережі», обіймав посаду слюсаря. Працював у газорозподільній галузі 15 років. Його дружина Наталя Мармазова теж працює у цій сфері старшою операторкою сектору обліку газу.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 3254