Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
39-річний співробітник заводу Олександр Горлач загинув у Києві від російської ракети Рідна сестра ділиться спогадами про Олександра Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
39-річний співробітник заводу Олександр Горлач загинув у Києві від російської ракети

Олександрові Горлачу було 39 років. Його життя обірвав російський ракетний обстріл Києва 29 грудня 2023-го. Тоді загинули понад 30 людей.

Олександр народився на Чернігівщині. У 2001 році закінчив Червоноплугатарську середню школу, далі – вступив до радіотехнічного училища №1 у Києві. Після завершення навчання здобув спеціальність монтажника радіоелектронної апаратури та приладів третього розряду. За цим фахом влаштувався на завод, де зарекомендував себе, як сумлінний, відповідальний, талановитий працівник. 

Із 2003-го по 2010-й роки йому присвоїли четвертий, п’ятий та шостий розряди монтажника радіоелектронної апаратури і приладів. За 20 років роботи на підприємстві Олександра неодноразово нагороджували відзнаками, грамотами, дипломами, преміями – як найкращого працівника, а також за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок.

 

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 6150