Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Військовослужбовець Андрій Халоімов отримав смертельну мінно-вибухову травму на Донеччині Рідна сестра ділиться спогадами про брата Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Військовослужбовець Андрій Халоімов отримав смертельну мінно-вибухову травму на Донеччині

Військовослужбовець Андрій Халоімов, позивний Кот, загинув 22 жовтня 2023 року в районі селища Степове на Донеччині. Виконуючи службові обов’язки, отримав смертельну мінно-вибухову травму. У вересні бійцю виповнилося 32 роки.

Андрій народився і жив у місті Києві. У 2010 році здобув професію оператора компʼютерного набору в Київському професійно-педагогічному коледжі імені А. Макаренка. У 2012-му продовжив навчання за напрямом «Професійна освіта. Компʼютерні технології». У 2018 році пішов працювати слюсарем з ремонту рухомого складу в електродепо «Харківське». Згодом був переведений на посаду електромеханіка в електродепо «Оболонь» КП «Київський метрополітен». Любив тварин. Обожнював проводити вільний час на природі, керувати автівкою та організовувати автоподорожі Україною в колі друзів і близьких.

У квітні 2022 року чоловік добровільно приєднався до лав Збройних Сил України. Службу ніс у 45-му окремому стрілецькому батальйоні. Був стрільцем. Разом із побратимами боронив Донеччину.

 

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 5801