Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Співробітник Харківобленерго Віктор Цуканов загинув від російського обстрілу міста Купʼянськ Колеги згадують про Віктора Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Співробітник Харківобленерго Віктор Цуканов загинув від російського обстрілу міста Купʼянськ

Життя Віктора Цуканова відібрав російський обстріл Купʼянська Харківської області. 17 лютого 2024 року лише з 13:00 по 13:40 ворог скинув на місто понад десять бомб. Зокрема – на житловий багатоквартирний будинок. Поруч із Віктором загинула його цивільна дружина Світлана.

Вікторові Цуканову було 59 років. Він жив у Купʼянську. Понад 30 років працював у «Харківобленерго». Був електрогазозварником Куп'янського високовольтного району електричних мереж. У вільний час допомагав колегам і сусідам щось полагодити.

 

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 1538