Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Матрос Владислав Літвінов зазнав смертельної травми на бойовому завдання Мама розповідає про загиблого сина-воїна Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Матрос Владислав Літвінов зазнав смертельної травми на бойовому завдання

21-річний матрос Владислав Літвінов, позивний Футболіст, загинув 10 грудня 2022 року поблизу села Водяне на Донеччині. Виконуючи бойове завдання, зазнав смертельної вибухової травми.

Владислав народився в селі Котюжани Вінницької області. Закінчив Вінницький транспортний фаховий коледж. Захоплювався футболом, весь вільний час проводив із м'ячем. У жовтні 2021 року був призваний на строкову військову службу.

6 січня 2022 року хлопець підписав контракт із Військово-морськими силами ЗСУ. Служив у 36-ій окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Був снайпером 2-ої категорії. За час служби нагороджений відзнакою «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 1615