Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Молодший сержант Ігор Юрчак загинув від кулі ворожого снайпера Дружина ділиться спогадами Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Молодший сержант Ігор Юрчак загинув від кулі ворожого снайпера

Молодший сержант Ігор Юрчак, позивний Гога, загинув 7 квітня 2023 року від кулі ворожого снайпера, виконуючи бойове завдання поблизу міста Кремінна на Луганщині. Воїну було 46 років.

Ігор Миколайович родом зі Львова. Навчався у місцевій школі №82. Потім закінчив ПТУ. Пройшов строкову військову службу в лавах НГУ в Сімферополі. У мирному житті працював будівельником у ТОВ «ГАЛБУДМЕРЕЖІ». Любив рибалити. З дитинства захоплювався футболом, яким займався професійно. Був одним із найкращих голкіперів серед ветеранів Львівської області, грав за ФК «Екватор-Захід» (Оброшине) та ФК «Ураган» (Бартатів). У 2018-2019 роках ставав срібним призером першості Ліги ветеранів Львівщини, був володарем Кубку «Золота осінь».

На початку повномасштабної війни, у березні 2022 року, чоловік приєднався добровольцем до лав захисників. Служив у 125-ій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. Був командиром відділення. Разом із побратимами виконував бойові завдання на території Сумської, Харківської, Луганської та Донецької областей. У лютому 2023-го отримав поранення у бою поблизу Бахмута. Після реабілітації повернувся до побратимів.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 2986