Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Матвій Алєксанов зазнав тяжких поранень внаслідок ворожого танкового обстрілу Брат розповідає про загиблого Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Матвій Алєксанов зазнав тяжких поранень внаслідок ворожого танкового обстрілу

27-річний солдат Матвій Алєксанов, позивний СТАРК, загинув 21 листопада 2023 року в бою на Бахмутському напрямку Донеччини. Коли пішов на бойове завдання з побратимами в районі селі Кліщіївки, група потрапила під ворожий танковий обстріл. Захисник зазнав тяжких поранень, які були несумісні з життям.

Матвій народився в селі Музиківка Херсонської області. Закінчив місцеву школу. Жив у Херсоні. Працював продавцем металоконструкцій у ТОВ «МЕТАЛ СТРОЙ». Захоплювався електронікою.

Після деокупації Херсонщини восени 2022 року чоловік приєднався до лав Збройних Сил України. Служив в аеророзвідці 22-ої окремої механізованої бригади. Був відповідальний за антидронову рушницю. Виконував бойові завдання дуже фахово, за що його відзначили грамотою від командира.