Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Матвій Алєксанов зазнав тяжких поранень внаслідок ворожого танкового обстрілу Брат розповідає про загиблого Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Матвій Алєксанов зазнав тяжких поранень внаслідок ворожого танкового обстрілу

27-річний солдат Матвій Алєксанов, позивний СТАРК, загинув 21 листопада 2023 року в бою на Бахмутському напрямку Донеччини. Коли пішов на бойове завдання з побратимами в районі селі Кліщіївки, група потрапила під ворожий танковий обстріл. Захисник зазнав тяжких поранень, які були несумісні з життям.

Матвій народився в селі Музиківка Херсонської області. Закінчив місцеву школу. Жив у Херсоні. Працював продавцем металоконструкцій у ТОВ «МЕТАЛ СТРОЙ». Захоплювався електронікою.

Після деокупації Херсонщини восени 2022 року чоловік приєднався до лав Збройних Сил України. Служив в аеророзвідці 22-ої окремої механізованої бригади. Був відповідальний за антидронову рушницю. Виконував бойові завдання дуже фахово, за що його відзначили грамотою від командира.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
Сьогодні о 21:00 1036