Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Олександр Остапенко отримав смертельне поранення, коли допомагав евакуювати поранених товаришів Про полеглого бійця розповідає дружина Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Олександр Остапенко отримав смертельне поранення, коли допомагав евакуювати поранених товаришів

Солдат Олександр Остапенко, позивний Марвел, загинув 27 червня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі села Дементіївка на Харківщині. Коли допомагав евакуювати поранених товаришів, отримав смертельне поранення. 12 липня захиснику виповнилося б 44 роки.

Олександр Михайлович народився в місті Мирноград Донецької області. Здобув вищу освіту в Донецькому державному університеті управління за спеціальністю «Інтелектуальна власність». Жив у Києві. Працював у будівельній сфері. Вільно спілкувався англійською, багато читав та був обізнаний у багатьох сферах. Цікавився історією, скандинавською міфологією, культурою країн Східної Азії – Японії, Кореї та Китаю, вишукував та готував східні страви, любив влаштовувати чайні церемонії. Займався східними єдиноборствами, у 2015 році зайняв 2-ге місце на міжнародних змаганнях по Він Чун. Був людиною творчою з тонким відчуттям прекрасного – чудово малював, розумівся на кіно та музиці.

 

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 3714