Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Військовослужбовець Вʼячеслав Молчанов поліг у бою з окупантами Мама ділиться спогадами про загиблого сина Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Військовослужбовець Вʼячеслав Молчанов поліг у бою з окупантами

Військовослужбовець В'ячеслав Молчанов, позивний Сява, загинув 29 серпня 2022 року в бою з окупантами в районі селища Миролюбівка на Херсонщині. За два місяці до цього, 22 червня, воїну виповнилося 35 років.

В'ячеслав народився в селищі Первомайськ Дніпропетровської області. Здобув середню освіту в Первомайському навчально-виховному комплексі. Захоплювався ремонтом різної техніки. До вторгнення працював вальцювальником у компанії «Інтерпайп Ніко Тьюб». Колеги запам’ятали його як здібного працівника і відкриту людину.

Під час повномасштабної війни, у травні 2022 року, чоловік був мобілізований до лав Збройних Сил України. Спочатку служив у військовій частині А1363 на Дніпропетровщині. Згодом був переведений до 17-ої окремої танкової бригади, де обійняв посаду стрільця-помічника гранатометника механізованого відділення.