Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
51-річного Івана Остапенка з Вінниччини вбив російський безпілотник Близькі та знайомі розповідають про Івана Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
51-річного Івана Остапенка з Вінниччини вбив російський безпілотник

 

Життя Івана Остапенка обірвалось 14 березня 2024 року у селі Подільське Вінницької області. Того дня близько 21:30 один із російських безпілотників влучив у будинок, де він мешкав із 44-річною дружиною Людмилою та 26-річним сином Віталієм.

Іванові Остапенку був 51 рік. Він родом із села Подільське. Навчався у Вінницькому профтехучилищі №13 на токаря. У 1991 році проходив строкову службу в Збройних Силах України. Після повернення одружився із місцевою жителькою Людмилою.  Разом із рідними Іван деякий час займався купівлею і продажем картоплі, полуниці. Власними силами збудував двоповерховий будинок, біля якого звів великий гараж.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 5339