Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Лейтенант Олександр Гінжул отримав смертельні поранення, коли виводив побратимів з оточення Дружина розповідає про загиблого воїна Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Лейтенант Олександр Гінжул отримав смертельні поранення, коли виводив побратимів з оточення

Лейтенант Олександр Гінжул, позивний Сан Санич, загинув 21 грудня 2022 року поблизу селища Курдюмівка, що на Донеччині. Коли виводив побратимів з оточення, отримав смертельні поранення внаслідок ворожого обстрілу. Офіцер не дожив 8 днів до свого 31-річчя.

Олександр народився в селі Бакша Одеської області. Був жителем Одеси. Навчався в Національному університеті «Одеська політехніка». Паралельно закінчив військову кафедру і став офіцером запасу. Працював на підприємстві з виготовлення алюмінієвих вікон. Вивчав процеси вирощування сільськогосподарських культур та планував цим займатися. Мріяв придбати комбайни і трактори тих моделей, які вважаються кращими на світовому ринку.

У 2017 році приєднався до лав Збройних Сил України. Проходив службу у в/ч А4218 як офіцер обробки інформації розвідувального центру. У 2017-2018 рр. воював в АТО/ООС у Донецькій та Луганській областях.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 7963