Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Учителька з Харківщини Тетяна Єрохіна загинула внаслідок російського обстрілу Донька ділиться спогадами про загиблу Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Учителька з Харківщини Тетяна Єрохіна загинула внаслідок російського обстрілу

Життя 57-річної Тетяни Єрохіної відібрала російська армія у селі Чорне Харківської області. Рано-вранці 15 лютого 2024 року до будинку по сусідству прилетіло два КАБи-250, були загиблі. Дім Єрохіних дуже пошкодило. Одна 500-кілограмова бомба лежала неподалік, не розірвалась. Тетяна з чоловіком, племінницею та сусідами вирішили виїздити до Харкова.

Її мама Тетяна – родом із села Довжанка Купʼянського району. Зі Сергієм познайомилась на дискотеці у студентські роки. Пара закохалась і будувала стосунки. 9 квітня 1988-го одружилися. Того ж року Тетяна закінчила Харківський державний педагогічний інститут (а нині – університет) імені Григорія Сковороди. Стала вчителькою української мови і літератури.

Тетяна спершу працювала у селі Грачівка вчителькою української мови та літератури, потім у Чорному. За сумісництвом деякий час була завучкою Чорнянського навчально-виховного комплексу. Останнім часом викладала у комунальному закладі «Приколотнянський ліцей» Вільхуватської сільської ради. Любила читати. Часто цитувала Тараса Шевченка, Лесю Українку, Івана Франка.