Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Жителька Дніпропетровщини Анжела Чувпило загинула від російського ракетного обстрілу Про загиблу розповідає донька Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Жителька Дніпропетровщини Анжела Чувпило загинула від російського ракетного обстрілу

55-річна Анжела Чувпило загинула 12 березня 2024 року від російського ракетного обстрілу Кривого Рогу. Одне з влучань ворога було у житлову дев'ятиповерхівку на Європейському бульварі, 8. Разом із Анжелою загинуло ще 4 людини, зокрема, її подруга Валентина Брижа, яка померла у лікарні наступного дня. 

Жінки мешкали у сусідньому будинку. Того вечора вийшли на прогулянку з собаками. У момент ракетного удару опинилися у самому його епіцентрі.

Анжела Чувпило народилася у Кривому Розі. Більшу частину життя працювала продавчинею. Останні два роки була доглядальницею літньої сусідки. Напередодні повномасштабного російського вторгнення втратила чоловіка. Жила з двома синами.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 1992