Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Вадим Копилов зазнав смертельних поранень під час бойового чергування Про загиблого розповідає дружина Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Вадим Копилов зазнав смертельних поранень під час бойового чергування

Солдат Вадим Копилов, позивний Сварщик, загинув 1 лютого 2023 року біля села Парасковіївка, що в Бахмутському районі Донеччини. Під час бойового чергування в його окоп влучив ворожий снаряд, який був скоригований окупантом за допомогою дрона. Захисник зазнав смертельних травм. У березні йому виповнилося б 47 років.

Вадим народився в місті Лубни Полтавської області. Навчався в Лубенській школі №10. Потім здобув фах електрогазозварювальника в Полтавському ПТУ. Багато читав, перевагу надавав фантастиці. Захоплювався пошуком з металодетектором. З 2006 році працював за професією на підприємствах рідного міста: «Валтекс», ТОВ «Актив», «Лубнимаш».

Під час повномасштабного вторгнення чоловік приєднався до лав 116-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України, щоб воювати за свою країну та рідних. Був стрільцем 147-го батальйону. Мужньо та відповідально виконував складні бойові задачі і вірив у перемогу над окупантами.