Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
Солдат Анатолій Репей не повернувся з бойового завдання Рідні та побратими розповідають про воїна Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
Солдат Анатолій Репей не повернувся з бойового завдання

 

Солдат Анатолій Репей загинув 29 червня 2023 року поблизу села Старомайорське на Донеччині. Разом із групою військових виконував бойове завдання. Коли бійці просувалися вперед по ворожій місцевості, захисник підірвався на російській «МОНці» та отримав смертельні травми. Воїну було 48 років. 

Анатолій народився в місті Жмеринка Вінницької області. У великій родині він був середнім сином. Ріс допитливим і жвавим, прикладом до наслідування для нього був батько, який працював водієм автобуса. Після школи вступив до Вінницького професійно-технічного училища на спеціальність «Центральне блокування зв’язку», пізніше здобув професії столяра та електрозварювальника. Проходив строкову військову службу в Навчальному центрі прикордонної служби. Потім обійняв посаду стрільця у військовій частині в Луцьку, згодом служив радіотелефоністом. Повернувшись до цивільного життя, працював за кордоном. У вільний час обожнював рибалити. Любив природу. Мріяв про великий будинок, який з часом придбав і почав облаштовувати.