Усе, що вам може зацікавити в Мені та Корюківці
55-річна Нінель Серебрякова з Харківщини загинула внаслідок російського авіаудару Родичка ділиться спогадами про Нінель Кожен може долучитися до збору імен загиблих у війні Росії проти України. Аби повідомити дані про втрати України — заповнюйте форми: для загиблих військових та цивільних жертв.
55-річна Нінель Серебрякова з Харківщини загинула внаслідок російського авіаудару

Нінель Серебрякова загинула 10 лютого 2024-го від російського авіаудару по селу Водяне на Харківщині. Незадовго до цього, 31 січня, їй сповнилося 55 років.

Нінель була родом із села Крейдянка Купʼянського району. Жила з родиною у Водяному. Там деякий час працювала у місцевому кафе-барі. Потім займалася домашнім господарством. Тримала худобу, зокрема корів. Разом із чоловіком вирощували пшеницю, соняшник.

У вільний час Нінель допомагала дітям із онуками. Дуже любила квіти – мала їх чимало у дворі, а також було у неї багато кімнатних рослин.

Весняні фільми, які піднімуть настрій. Крутіть рулетку та обирайте кінострічку
Весна – чудова пора перетворення природи і настрою. Як всім відомо, саме весна вважається часом кохання і нових надій. Саме тому ми зібрали для вас захоплюючі  весняні фільми, які піднімуть настрій і проженуть депресію.
28 квітня 21:00 2449